Certificeret af Dinesen

Vi er enormt stolte af at være certificeret af Dinesen og vi tager vores samarbejde meget alvorligt. Dinesens produkter er af allerbedste kvalitet, og derfor fortjener deres produkter håndværk udført i verdensklasse. Vores brede erfaring på tværs af træfagets berøringsflader gør, at vi står klar, om end vores kunder ønsker et customized Dinesen plankebord eller drømmer om nye Dinesen trægulve i hjemmet.

Læs mere om Dinesen Gulve.

Lægning af Dinesen Gulve

Hos CPH Wood tilbyder vi vores kunder lægning af Dinesen gulve, fordi de fortjener den bedste kvalitet. Der er mere end 120 års historie og erfaring bag Dinesen plankegulve.

Grundstenene i håndværket fra Dinesen er høj kvalitet og solidt håndværk, og dette kan både ses og mærkes når man arbejder med lægning af Dinesen trægulve. Dinesen trægulve er traditionsrige og erfaringen med træ er gået i arv frem til femte generation. Når vi tilbyder lægning af Dinesen gulve, viderefører vi ikke kun den høje kvalitet, men også en grundlæggende respekt for naturen.

Dinesen Plankebord

Hos CPH Wood tilbyder vi fremstilling af customized Dinesen plankebord. Det er nemlig muligt at benytte Dinesen trægulve til at fremstille flotte og holdbare plankeborde i høj kvalitet.

Dinesen lever efter troen på, at naturens kræfter både efterlader ar og smukke spor i træet. Derfor er udseendet på Dinesen trægulve heller ikke ens. Knaster fylder en del når man arbejder respektfuldt med træ som Dinesen gør. For Dinesen er knaster hverken brister eller skønhedsfejl, men en naturlig del af træet, som giver et smukt udtryk, karakter og liv.

Hør mere om lægning af Dinesen gulve

Har du spørgsmål til Dinesen trægulve, ønsker du at høre mere om muligheden for at få et customized Dinesen plankebord eller noget helt tredje? Vi er altid klar på at tage en samtale med dig.

Du kan udfylde vores kontaktformular her på siden, eller kontakte os på tlf. +45 53 79 39 01 eller via mail@cphwood.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for mere information

Fil (Max 5MB pr. fil - upload op til 5 filer)