Om Os

Vi er et passioneret team af dygtige tømrere og snedkere, der sætter en stor ære i at levere kompromisløst håndværk. Vi er enormt stolte af vores fag, hvilket driver os fra ide til eksekvering, og vi tror på, at denne stolthed kan fornemmes i de ting, vi laver.

Vi forsøger at være innovative omkring hvert projekt, vi arbejder på, så vores kunder står tilbage med et unikt skræddersyet produkt, der er udført af nogle af de bedste tømrere og snedkere i København. Når du vælger CPH Wood, får du et produkt af høj kvalitet, hvor omhu og omtanke bliver sat først.

Marcus E.

Tømrersvend

Kompromisløshed og viljen til at gå en ekstra mil for resultatet kendetegner Marcus. Med varme og erfaring styrer han byggeprojekter og sørger for, at Dinesen-gulvet ligger snorlige. En ansvarlig tømrer, der også styrer forsvaret på fodboldbanen.

Oliver

Indehaver & Tømrermester

Med optimisme og en kreativ hjerne går Oliver til alle opgaver. Han er altid klar med spændende vinkler og brugbare løsninger på projekterne. Et tålmodigt menneske, der gerne skifter hammeren ud med en fiskestang i weekenden.

Rasmus

Møbelsnedker og Værkfører

En detalje bliver ikke overset, når Rasmus er på opgaven. Med sans for æstetik sørger han for et højt kvalitetsniveau på alle projekter, der forlader værkstedet. Rasmus rammer altid målet – både ved de gamle, velholdte snedkermaskiner og som angriber på det lokale fodboldhold.

Josephine

Administration & Projektkoordinering

Ordenssans og drivkraft kendetegner Josephine. Hun holder styr på værkstedets mange tandhjul, så håndværkerne og opgaverne er synkroniseret. Det hele klarer hun med et smil på læben, mens hun gør lidt ekstra for den gode kundeoplevelse.

Marcus S.

Bygningssnedkersvend

Med målet for øje og humøret højt går Marcus til alle opgaver. Værktøjet er altid på det rette sted, og han leder hele tiden efter muligheder for at optimere processen. Når han ikke spreder glæde på arbejdspladsen, kan du tit høre ham sprede dejlige toner bag klaveret.

Thor

Bygningssnedkerlærling

Flittigt og nænsomt stræber Thor altid mod perfektion. Hans rare og høflige væsen er et forfriskende input på snedkerværkstedet, hvor han ivrigt suger erfaring til sig. Et nysgerrigt gemyt, der skruer på sin motorcykel, mens han drømmer om en jordomrejse.