Om Os

Vi er et passioneret team af dygtige tømrere og snedkere, der sætter en stor ære i at levere kompromisløst håndværk. Vi er enormt stolte af vores fag, hvilket driver os fra ide til eksekvering, og vi tror på, at denne stolthed kan fornemmes i de ting, vi laver.

Vi forsøger at være innovative omkring hvert projekt, vi arbejder på, så vores kunder står tilbage med et unikt skræddersyet produkt, der er udført af nogle af de bedste tømrere og snedkere i København. Når du vælger CPH Wood, får du et produkt af høj kvalitet, hvor omhu og omtanke bliver sat først.

Marcus E.

Tømrersvend

Kompromisløshed og viljen til at gå en ekstra mil for resultatet kendetegner Marcus. Med varme og erfaring styrer han byggeprojekter og sørger for, at Dinesen-gulvet ligger snorlige. En ansvarlig tømrer, der også styrer forsvaret på fodboldbanen.

Oliver

Stifter & Indehaver

Med optimisme og en kreativ hjerne går Oliver til alle opgaver. Han er altid klar med spændende vinkler og brugbare løsninger på projekterne. Et tålmodigt menneske, der gerne skifter hammeren ud med en fiskestang i weekenden.

Rasmus

Møbelsnedker og Værkfører

En detalje bliver ikke overset, når Rasmus er på opgaven. Med sans for æstetik sørger han for et højt kvalitetsniveau på alle projekter, der forlader værkstedet. Rasmus rammer altid målet – både ved de gamle, velholdte snedkermaskiner og som angriber på det lokale fodboldhold.

Josephine

Administration & Projektkoordinering

Ordenssans og drivkraft kendetegner Josephine. Hun holder styr på værkstedets mange tandhjul, så håndværkerne og opgaverne er synkroniseret. Det hele klarer hun med et smil på læben, mens hun gør lidt ekstra for den gode kundeoplevelse.

Alexander

Indehaver & Tømrermester

Med et roligt og behageligt væsen er Alexander svær at rokke. Med klassiske dyder som punktlighed og orden er Alexander ofte, torveholder på større gulvprojekter og sørger altid for at komme i mål med tingene. På hjemmefronten balancerer han arbejdslivet med titlen som nybagt familiefar og er desuden en habil bassist.

Jacob

Bygningssnedkerlærling

Med en stor passion for faget, stræber Jacob altid imod perfektion. Hans store engagement og hans høflige væsen er et forfriskende input på snedkerværkstedet, hvor han ivrigt suger erfaring til sig. Til dagligt istandsætter han en muremestervilla i Herlev, hvor han bor med sin kone og to drenge.

Sarah

Administration & Projektkoordinering

Serviceminded og opmærksomhed på opgaven er noget Sarah vægter højt, derudover har hun sans for æstetik og praktik, når hun rådgiver. Du vil ofte møde hende med et bredt fnisende smil, også når hun giver den gas på racercyklen.