Snedker Nordsjælland - Virum, Hellerup & omegn

Hos CPH Wood Design udfører vi snedkerarbejde med sans for det gode håndværk. På vores erfarne snedkeri producerer vi inventar til dig, som ønsker unikke løsninger, og vi har udrykning direkte til din adresseSom din snedker i Nordsjælland og omegn tilbyder vi både reparation, renovation, installation og alt imellem. 

Værkstedet huser vores erfarne team af traditionsbundne snedkere samt vores omhyggelige snedkerlærling. CPH Wood Design og vores snedkere i Nordsjælland har speciale inden for:

…og meget andet!

Få et uforpligtende tilbud af din snedker i Nordsjælland og omegn.

Om det handler om reparation eller udskiftning af døre og vinduer, en komplet modernisering af køkken, eller måske renovation af inventar; så står vores team af professionelle snedkere klar med erfaring og godt håndværk til præcis dit drømmeprojekt. Vi har stor erfaring med både private samt firmaer af alle størrelsesordener, og vi står klar til at finde den helt rigtige løsning til netop dit projekt.

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud fra din snedker i Nordsjælland og omegn.

Ring til os direkte på (+45) 53 79 39 01 eller send os en mail på mail@cphwood.dk

Har du brug for både snedker og tømrer?

Vi har dyb erfaring inden for både snedker- og tømrerarbejde, og hjælper gerne med både en blanding af arbejdsopgaver samt også det helt specifikke, og vi bestræber os på at følge dig fra start til slut.

Vi er stolte over vores håndværk og team, og vi er altid klar til at modtage dig med varme hænder. Mød vores snedkere og tømrere, så du ved præcis hvem der kommer til at tage sig af dine opgaver.

Kontakt os for mere information

Fil (Max 5MB pr. fil - upload op til 5 filer)