Trapper lavet af Tømrer i Herlev

Tømrer i Nordsjælland

Vores tømrerafdeling, ”Construct”, beskæftiger vores team af friske og flinke tømrere i Nordsjælland, som står klar til at hjælpe jer i mål med komplekse løsninger. Sammen med vores snedkere forbereder og monterer vi alt det, der triller ud fra værkstedet. Vi balancerer altid mellem groft tømrerarbejde og detaljeorienteret snedkerarbejde på vores projekter, og derfor kan vi tage os af enhver træopgave du mangler professionel hjælp med. 

Vi har speciale inden for:

Tømrer i Herlev under arbejde

Professionel hjælp af din Tømrer i Nordsjælland

Gennem årene har vi set lidt af hvert, og vores team af erfarne tømrere i Nordsjælland står altid klar til at udføre lige det tømrerarbejde, du har brug for en hjælpende hånd med. Vi tager os af alle tømreropgaver fra gulv til tag, og vi er med dig hele vejen fra start til slut. Ligger du måske inde med en specialopgave til en tømrer i Nordsjælland, giver vi også gerne et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan tage os af lige netop dit projekt. Vi har erfaring med både både private og firmaer i alle størrelsesordener, og vi tager imod opgaver fra store til de helt små.

Kontakt din Tømrer i Nordsjælland for et uforpligtende tilbud:
Ring direkte på  (+45) 53 79 39 01send os en mail på mail@cphwood.dk eller udfyld kontaktformularen længere nede, så kigger vi på din opgave.

Mød dit tømrer og snedker team!

Vores tømrer- og snedkerteams arbejder konstant sammen med faglig sparring, og derfor kan vi på værkstedet tilbyde udførligt snedkerarbejde i tæt samarbejde med vores tømrerafdeling ‘Construct’. På denne måde kan vi hjælpe med udrykning til tømrer opgaver i Nordsjælland og omegn, samt også fuldføre snedkeropgaver her i værkstedet. Har du brug for en tømrer, snedker eller begge dele i perfekt samspil, så står vores team klar til at hjælpe dig med dit projekt!

Kontakt os for mere information

Fil (Max 5MB pr. fil - upload op til 5 filer)